Agpo Ferroli CV vervangen Barendrecht

Heeft u CV ketel van Agpo Ferolli in uw woning hangen en ervaart ook problemen? Onderneem dan vandaag nog actie want de oudere HR-ketels van Agpo Ferroli zijn namelijk brandgevaarlijk. In Nederland hangen volgens het consumentenprogramma Kassa circa 150.000 cv-ketels van Agpo Ferroli die brandgevaarlijk kunnen zijn. Uw Agpo Ferroli CV ketel vervangen?

Het gaat om cv-ketels van de typen Econpact, Ultima, Megadens en Megalux met een productiedatum van voor 2011. Volgens het onderzoek van Kassa zijn er diverse woningbranden ontstaan door deze cv-ketel. Breman Installatiegroep, die veel van deze ketels in onderhoud heeft, schat in dat er duizenden toestellen oververhit zijn geraakt. Een woningbrand zou op de loer liggen. “De veiligheid van dit toestel is onbeheersbaar, goed onderhoud kan deze problemen niet voorkomen”.

De probleemketels

De probleemketels betreffen de volgende oudere series HR toestellen, deze toestellen zijn geproduceerd tussen 1997 en 2011:

 • Agpo Econpact
 • Agpo MegaDens
 • Agpo Ultima
 • Agpo MegaLux

Nieuwe CV Ketel nodig?

De installateurs van Ketel-vervangen.nl zijn in het bezit van vakdiploma’s en beschikken over jarenlange ervaring als het gaat om het vervangen en installeren van cv-ketels. U kunt dus rekenen op een zeer deskundige en snelle installatie. Kortom, wilt u een goedkope cv-ketel kopen met de beste service? Dan is Ketel-vervangen.nl de juiste partner voor u. Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en reparatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Albrandswaard, Capelle aan den IJssel, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen. Bekijk het assortiment van Ketel-vervangen.nl en klik dan hier voor meer info.

CV ketel installatie, onderhoud en Reparatie

Storingen voorkomen en profiteren van een blijvend hoog rendement en lange levensduur van uw cv-installatie? Dan is regelmatig cv-ketel onderhoud essentieel. Ketel-vervangen.nl kan dit uitstekend voor u verzorgen. Heeft u last van een storing? Dan is onze servicedienst snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie.

 Prestatiecontract

Wij verzorgen de plaatsing, onderhoud en beheer van uw cv-ketel. Het Prestatiecontract omvat het volgende:

 • Jaarlijks onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften
 • Controle van bedrading, pakkingen en rookgaslekkage
 • Indien nodig bijvullen van het toestel
 • Het afstellen van de cv-ketel
 • Het reinigen van de vuilwaterafvoersifon aan de ketel en vuilafscheider
 • Afpersen van de gasaansluiting
 • Eventueel vervangen onderdelen

Tijdens de prestatiecontract worden geen arbeids- en voorrijkosten in rekening gebracht. Ketel-vervangen beheert alleen het onderhoud aan toestellen die door Ketel-vervangen zijn geïnstalleerd. Het onderhoudsabonnement kan na twee jaar maandelijks worden opgezegd.

Prijs per maand: € 11,-.

Neem dan vandaag nog contact met ons op Ketel-vervangen.nl, Tel: 085-0020821 of info@ketel-vervangen.nl

Agpo Ferroli CV vervangen Barendrecht

Contact formulier