CV ketel Schiedam? De installateurs van Ketel-vervangen.nl zijn in het bezit van vakdiploma’s en beschikken over jarenlange ervaring als het gaat om het vervangen en installeren van cv-ketels. U kunt dus rekenen op een zeer deskundige en snelle installatie. Kortom, wilt u een goedkope cv-ketel kopen met de beste service? Dan is Ketel-vervangen.nl de juiste partner voor u. Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en reparatie in Barendrecht,  Poortugaal, Rhoon, Albrandswaard, Capelle aan den IJssel, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen. Bekijk het assortiment van Ketel-vervangen.nl en klik dan hier voor meer info. CV ketel Schiedam.

CV ketel Schiedam

Is de cv-ketel aan vervanging toe maar wilt u niet teveel geld uitgeven aan een nieuw exemplaar? Bij Ketel-vervangen.nl vindt u goedkope cv-ketel deals met de beste installatie- en servicevoorwaarden. Bovendien geldt bij ons de 15 jaar niet goed, geld terug garantie. U ontvangt dus de allebeste service tegen de aantrekkelijkste prijs bij u in de regio. Bovendien kunnen wij zorgen voor een snelle levering. Onze deskundige installateurs zorgen voor een perfecte installatie en snelle reparatie bij eventuele storingen.

CV ketel onderhoud en Reparatie

Storingen voorkomen en profiteren van een blijvend hoog rendement en lange levensduur van uw cv-installatie? Dan is regelmatig cv-ketel onderhoud essentieel. Ketel-vervangen.nl kan dit uitstekend voor u verzorgen. Heeft u last van een storing? Dan is onze servicedienst snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie.

Prestatiecontract

Wij verzorgen de plaatsing, onderhoud en beheer van uw cv-ketel. Het Prestatiecontract omvat het volgende:

  • Jaarlijks onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften
  • Controle van bedrading, pakkingen en rookgaslekkage
  • Indien nodig bijvullen van het toestel
  • Het afstellen van de cv-ketel
  • Het reinigen van de vuilwaterafvoersifon aan de ketel en vuilafscheider
  • Afpersen van de gasaansluiting
  • Eventueel vervangen onderdelen

Tijdens het prestatiecontract worden geen arbeids- en voorrijkosten in rekening gebracht. Ketel-vervangen beheert alleen het onderhoud aan toestellen die door Ketel-vervangen zijn geïnstalleerd. Het onderhoudsabonnement kan na twee jaar maandelijks worden opgezegd.

Prijs per maand: € 11,-.

Dus CV ketel Schiedam? Neem dan vandaag nog contact met ons op Ketel-vervangen.nl, Tel: 085-0020821 of info@ketel-vervangen.nl

CV ketel Schiedam

Contact formulier