Intergas HReco 30

De compacte ketel geschikt voor middelgrote woningen. In de HReco 30 wordt de vertrouwdeIntergas Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast.

Al het goede is bewaard gebleven. Zoals de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak voor de gebruiker en installateur en de compacte afmetingen.

INTERGAS HReco 30 bestellen?

Vermogen verwarming
in kW
 • 28 KW

Warm water
40° C in liter/min
 • 12,5 liter

Intergas HReco 30  bestellen?
Maak eerst hier je aanvullende keuzes

 • Prijs: 1.299,00 €
  Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A zorgt daar als geen ander voor. Dankzij de dubbele HR-technologie combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming.
  Kies een thermostaat Met de thermostaat stuur je de cv-ketel aan. Hiermee regel je de verwarming en het comfort in huis. Bij ketel-vervangen kun je kiezen uit 2 verschillende thermostaten.
  Een cv-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.
  Een hoogwaardig filter dat de roestdeeltjes uit het cv water filtert waardoor deze niet aan de dure label A pomp blijft kleven voorkomen wordt dat door het magnetisch veld van delabel A pomp deze niet vastloopt een nieuwe pomp kost al gauw 325 euro.
  Iedere klant sluit bij Ketel-vervangen.nl ook direct het all-in service abonnement af. Na 18 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.
  De prijzen van Ketel-vervang.nl zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat.
 • Prijs: 50,00 €
 • 0,00 €