Intergas Xtreme 30

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de Intergas XTREME 30 inclusief installatie aan voor slechts € 1499,-

In de Intergas Xtreme 30 gaan prestaties, intuïtieve bediening, een modern design en een extreem hoog rendement op warm water hand in hand.

Deze unieke eigenschappen maken de Xtreme 30 uitermate geschikt voor zowel de nieuwbouw als de vervangingsmarkt.

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 11,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.

INTERGAS Xtreme 30 bestellen?

Vermogen verwarming
in kW
 • 19 KW

Warm water
40° C in liter/min
 • 7,5

Intergas Xtreme 30 bestellen?
Maak eerst hier je aanvullende keuzes

 • Prijs: 1.499,00 €
  Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A zorgt daar als geen ander voor. Dankzij de dubbele HR-technologie combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming.
  Kies een thermostaat Met de thermostaat stuur je de cv-ketel aan. Hiermee regel je de verwarming en het comfort in huis. Bij ketel-vervangen kun je kiezen uit 2 verschillende thermostaten.
  Een cv-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.
  Een hoogwaardig filter dat de roestdeeltjes uit het cv water filtert waardoor deze niet aan de dure label A pomp blijft kleven voorkomen wordt dat door het magnetisch veld van delabel A pomp deze niet vastloopt een nieuwe pomp kost al gauw 325 euro.
  Iedere klant sluit bij Ketel-vervangen.nl ook direct het all-in service abonnement af. Na 18 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.
  De prijzen van Ketel-vervang.nl zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat.
 • Prijs: 50,00 €
 • 0,00 €