NEFIT PROLINE nxt cw3

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de Nefit Proline NXT CW3 inclusief installatie aan voor slechts € 1250,-
Voordelen:
 • Klein met grootse prestaties
 • Warmwatercomfort op maat
 • Betrouwbaar: uitgerust met ProActive Plus
 • Voorbereid op ander gas
 • Energiebesparing tot € 195 euro per jaar
De kleinste, maar de meest complete
Zoekt je een compacte, energiezuinige cv-ketel? ProLine NxT is de kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste HR-combiketel. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.
Bewezen concept, klaar voor de toekomst
Met honderdduizenden geïnstalleerde cv-ketels is de Nefit ProLine cv-ketel een van de betrouwbaarste toestellen in zijn klasse. Deze cv-ketel is klaar voor toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Ook het bijmengen van biogas is mogelijk.
Nieuwe generatie: nog energiezuiniger
ProLine NxT is een cv-ketel van de nieuwste generatie. Optimaal comfort en nóg zuiniger met energie. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en tot 75% zuinigere Low Energy pomp bespaart dit toestel tot € 195 op jaarbasis* (Energielabel A).
Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 11,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.

NEFIT PROLINE nxt cw3 bestellen?

Vermogen verwarming
in kW
 • 23 KW

Warm water
40° C in liter/min
 • 10 liter

NEFIT PROLINE nxt cw3 bestellen?

Maak eerst hier je aanvullende keuzes

 • Prijs: 1.250,00 €
  De Total Cost of Ownership komt voor de Nefit ProLine Eco hr-ketel nog lager uit dan dat van de bekende ProLine NxT-toestellen. Als voorbeeld: bij een gasverbruik van 1.250 m3 bespaart de Nefit ProLine Eco hr-ketel tot wel € 210,- op jaarbasis ten opzichte van een hr-toestel van de vorige generatie. Oftewel: met de Nefit ProLine Eco hr-ketel haalt u een duurzame oplossing in huis waar u al gauw de besparing van terugziet in uw portemonnee.
  Een cv-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.
  Een hoogwaardig filter dat de roestdeeltjes uit het cv water filtert waardoor deze niet aan de dure label A pomp blijft kleven voorkomen wordt dat door het magnetisch veld van delabel A pomp deze niet vastloopt een nieuwe pomp kost al gauw 325 euro.
  Iedere klant sluit bij Ketel-vervangen.nl ook direct het all-in service abonnement af. Na 18 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.
  De prijzen van Ketel-vervang.nl zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat.
 • Prijs: 50,00 €
 • 0,00 €