NEFIT TRENDLINE cw5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de Nefit Trendline CW5 inclusief installatie aan voor slechts € 1499,-
Voordelen:
 • Nieuwste generatie HR-ketels
 • Zelflerende software voor comfort en besparing
 • Stilste cv-ketel
 • Hoogste rendement
 • Besparing tot wel € 199 per jaar (2000 m3 gasverbruik)
Meer comfort, minder energieDe TrendLine II is een cv-ketel die behoort tot de nieuwste generatie hoogwaardige cv-ketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Met nog betere energieprestaties, wat jou op jaarbasis tot wel € 199 aan energie kan besparen!
Future ProofMet de TrendLine cv-ketel haal je in alle opzichten de toekomst in huis. De slimste software van dit moment ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik. Zo zorgt deze CV-ketel voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Bovendien is de TrendLine cv-ketel klaar voor mogelijke wijzigingen van de gassamenstelling en is biogas bijmengen geen probleem.
De slimste combinatie: A+Slimme, zelflerende software zorgt automatisch voor optimaal comfort en maximale energiebesparing van de cv-ketel. Afstandsbediening via de smartphone? Dat kan via de bekende Nefit Easy of EasyControl van Bosch. De laatste maakt het zelfs mogelijk om het comfort in elke kamer afzonderlijk te regelen.
Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 11,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.

NEFIT TRENDLINE cw5 bestellen?

Vermogen verwarming
in kW
 • 30 KW

Warm water
40° C in liter/min
 • 17 liter

NEFIT TRENDLINE cw5 bestellen?

Maak eerst hier je aanvullende keuzes

 • Prijs: 1.499,00 €
  De TrendLine is een cv-ketel die behoort tot de nieuwste generatie hoogwaardige cv-ketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Met nog betere energieprestaties, wat jou op jaarbasis tot wel € 199 aan energie kan besparen!
  Kies een thermostaat Met de thermostaat stuur je de cv-ketel aan. Hiermee regel je de verwarming en het comfort in huis. Bij ketel-vervangen kun je kiezen uit 2 verschillende thermostaten.
  Een cv-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.
  Een hoogwaardig filter dat de roestdeeltjes uit het cv water filtert waardoor deze niet aan de dure label A pomp blijft kleven voorkomen wordt dat door het magnetisch veld van delabel A pomp deze niet vastloopt een nieuwe pomp kost al gauw 325 euro.
  Iedere klant sluit bij Ketel-vervangen.nl ook direct het all-in service abonnement af. Na 18 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.
  De prijzen van Ketel-vervang.nl zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat.
 • Prijs: 50,00 € Aantal:
 • 0,00 €