Wilo-Star-Z NOVA T circulatiepomp voor warm én schoon tapwater

Home/Algmeen nieuws/Wilo-Star-Z NOVA T circulatiepomp voor warm én schoon tapwater

Wilo-Star-Z NOVA T circulatiepomp voor warm én schoon tapwater

Met de Wilo-Star-Z NOVA T circulatiepomp bent u altijd verzekerd van schoon warm water. U heeft wellicht ook weleens dat het even duurt voordat het water uit de kraan warm wordt. Dit komt doordat het water stilstaat in de leidingen waardoor het snel afkoelt. Deze circulatiepomp van Wilo voorkomt dit zodat u op ieder moment, direct kunt genieten van warm tapwater. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Ketel-Vervangen. Voor de installatie kunt u in Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam en Spijkenisse onze installateur inschakelen.

Altijd warmwatercomfort met een Wilo circulatiepomp

De Wilo-Star-Z NOVA T circulatiepomp zorgt ervoor dat het warme water in uw leidingen continu blijft circuleren. Hierdoor blijft het warm en krijgt u direct warm drinkwater uit de kraan, wanneer u dit nodig heeft. Een extra voordeel hierbij is dat u de kraan niet onnodig hoeft te laten lopen om het water warm te laten worden. Er zal dus geen water meer nodeloos verloren gaan. Zo bespaart u op de waterkosten en draagt u weer een steentje bij aan het milieu.

Uitsluitend geschikt voor drinkwater

De Wilo-Star-Z NOVA T circulatiepomp is ontworpen voor het drinkwater van eengezinswoningen. Met een compleet pomphuis van messing, seriematige warmte-isolatieschalen, een geïntegreerde schakelklok en temperatuurcontrole is deze circulatiepomp voorzien van vele technische hulpmiddelen. Om deze reden wordt dit model uitsluitend gebruikt voor het circuleren van schoon drinkwater.

De installatie van deze pomp mag uitsluitend door een gekwalificeerd vakman worden uitgevoerd. U kunt hiervoor in en rond Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam en Spijkenisse rekenen op de installateur van Ketel-Vervangen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u gerust contact opnemen.

Kies hier voor uw ketel!

2020-01-08T15:33:12+00:00
Go to Top